Dacia Duster (MK1) Facelift – 2013

dacia-duster-mk1-facelift-splash

Detalii Dacia Duster (MK1) Facelift:

Noua Dacia Duster propune multiple echipamente utile, in functie de versiune: regulator/limitator de viteza, asistența la parcarea cu spatele, inchiderea centralizata a portierelor la plecare si indicator al temperaturii exterioare. Butoanele de acţionare a geamurilor electrice sunt pozitionate pe panourile portierelor si dispun de comanda cu impuls pe partea soferului. Noua Dacia Duster ofera mai multe prestatii si echipamente la un pret competitiv. Dacia MEDIA NAV, sistemul multimedia complet cu Bluetooth si sistem de navigatie incorporat (in funcție de versiune) sau Dacia Plug&Radio, un sistem multimedia simplu si eficient care include radio, CD player cu MP3, Bluetooth® si prize USB si Jack.

Concentrat pe tehnologie si conceput pentru a depasi orice obstacol Noul Duster este echipat cu noi motorizari care ofera un plus de confort, consum redus de carburant si emisii de CO2 reduse. Functia Eco Mode si indicatorul de schimbare a vitezelor (Gear Shift Indicator / GSI): un echipament util pentru cei care sunt atenti la consumul de carburant. Functia Eco Mode ii permite șoferului sa adopte, daca doreste, un stil de condus care sa diminueze consumul de carburant. Odata activat, sistemul adapteaza anumiti parametri de conducere limitand performantele motorului si confortul termic, in proporții acceptabile pentru sofer si pasageri.

Indicatorul de schimbare a vitezelor (Gear Shift Indicator / GSI) semnaleaza, printr-un indicator vizual, turatia optima pentru schimbarea vitezelor, cu efect direct atat asupra consumului cat si a emisiilor de CO2.

Mai modern, Noul Duster, isi reafirma, stilul de SUV veritabil, capabil sa depaseasca orice obstacol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *