Donkervoort D8 GTO Bilster Berg Edition – 2015

donkervoort-d8-gto-bilster-berg-edition-splash

Detalii Donkervoort D8 GTO Bilster Berg Edition – 2015

D8 GTO Bilster Berg Edition a fost introdus de catre Donkervoort in onoarea realizarilor din 2014. Producatorul olandez a reusit sa se claseze in top in urma a numeroase teste realziate de reviste auto renumite pe diferite circuite din Europa. Cel mai important, pe circuitul Bilster Berg, Donkervoort a fost doborarea recordului de timp pentru masini apte pentru circulatia pe sosele publice.

Editia speciala poate fi usor recunoscuta datorita designului unic al partii frontale a masinii. Realizata in intregime din fibra de carbon, partea neagra a nasului ii ofera un look ceva mai agresiv lui D8 GTO Bilster Berg Edition.

Editia limitata a lui D8 GTO vine cu o serie de imbunatatiri fata de varianta de serie. Greutatea masinii a fost scazuta, facand astfel viata motorului Audi de 2.5 litri R5 TFSI mult mai usoara.

Donkervoort D8 GTO Blister Berg Edition va fi fabricat intr-o serie limitate de numai 14 masini, reprezentand numarul anului plin de realizari (2014). Pretul de baza al masinii va fi de 194.000 euro cu TVA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *