Zilele ClubFord 2015 – Intalnirea nationala a posesorilor de Ford

Intalnirea nationala Zilele ClubFord este cel mai asteptat eveniment de catre posesorii de Ford din Romania si de catre membrii comunitatii on-line ClubFord Romania din întregul an. Acestia vin din toate colturile tarii pentru a face cunostinta cu colegi pe care ii stiu doar dupa numele de utilizator sau avatar ori pentru a-si revedea prietenii facuţi la evenimentele din anii trecuti si pentru a se distra impreuna.

zcf-2015-03

Ca in fiecare an, aosciatia non-profit ClubFord Romania, incearca sa fie la inaltimea asteptarilor si sa pregateasca un eveniment memorabil, de care participantii sa isi aduca aminte si despre care sa vorbeasca cu drag si mandrie. Pana la intalnirea urmatoare.

Anul acesta evenimentul se va desfasura in statiunea Geoagiu Bai, cazarea fiind asigurata la Hotel Diana. Perioada, devenita traditionala, este weekendul Rusaliilor, anul acesta insemnand pe 30 mai – 1 iunie.

zcf-2015-01

Pentru inscriere si mai multe informatii despre participanti sau program, puteti accesa forumul clubford romania comunitatii ClubFord Romania sau zilele clubford 2015 special creat pentru eveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *